Πλήρης παρουσίαση της εταιρίας με κείμενο, εικόνες, flash animation, εταιρικό προφίλ, φόρμα, επικοινωνίας.
Δυναμική ιστοσελίδα συνδεδεμένη με βάσεις δεδομένων, ανανέωση με περιβάλλον διαχείρησης.
Ηλεκτρονικό κατάστημα για την εύκολη και ασφαλή πώληση των προϊόντων της εταιρίας σας μέσω διαδικτύου.
Δυναμική παρουσίαση της εταιρίας σας με
e-shop, control panel, σύστημα διαχείρησης περιεχομένου.

 

Η exist παρέχει την μεγαλύτερη γκάμα υπηρεσιών από τον σχεδιασμό (from the scratch), δημιουργία, φιλοξενία μέχρι και την προώθηση αλλά και υποστήριξη της ιστοσελίδας σας. Κάθε ιστοσελίδα αποτελεί μια νέα πρόκληση για εμάς και μια νέα και μοναδική δημιουργία για τον χώρο του διαδικτύου. Τα επίπεδα εργασιών για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι τα εξής:

Ανάλυση αναγκών

Αυτό αποτελεί πρωταρχικό και βασικό επίπεδο για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Μετά από συζήτηση και κατανόηση των αναγκών σας, οι άνθρωποι της exist σας παραθέτουν λύσεις και εφαρμογές και μαζί αποφασίζουμε για την πορεία του έργου.

Σχεδιασμός

Κατά την εκκίνηση των εργασιών βασικό ρόλο παίζει η χρησιμοποίηση των σωστών γραφικών, εικόνων και χρωμάτων έτσι ώστε να παρέχεται το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, ανάλογο πάντα με τα χαρκτηριστικά του πελάτη.

Προγραμματισμός

O προγραμματισμός της ιστοσελίδας αποτελεί τον παράγοντα για την καλή λειτουργία της. Ένας επιτυχημένος προγραμματιστής γνωρίζει πως αποτελεί το βασικό κομμάτι για την σωστή λειτουργία και ασφάλεια του δικτυακού τόπου. Η exist εκμεταλλεύεται τα τελευταία εργαλεία και τις νεότερες τεχνολογίες με τον καλύτερο τρόπο.

Υποστήριξη

Φιλοσοφία της exist είναι πως ένα επιτυχημένο έργο δεν κρίνετε με την παράδωσή του. Επιτυχημένο έργο είναι το διαχρονικό, λειτουργικό και συνεχώς υποστηριζόμενο για την μέγιστη ικανοποίηση των λόγων κατασκευής του. Έτσι η exist παρέχει υποστήριξη σε κάθε έργο της όσον αφορά τα εξής:

  • Καταχώρηση ονομάτων (domain name).Φιλοξενία ιστοσελίδας σε ταχύτατους και ασφαλoύς server.

  • Content Management System (Διαχείρηση δεδομένων)
  • Δημιουργία και παροχή email.
  • Παροχή στατιστικών επισκεψημότητας σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Εγγραφή της ιστοσελίδας σε ανάλογους καταλόγους internet (π.χ. portals)
  • Εγγραφή της ιστοσελίδας σε μηχανές αναζήτησης (google, yahoo, in).
exist.gr © 2006 . Όροι χρήσης