Πλήρης παρουσίαση της εταιρίας με κείμενο, εικόνες, flash animation, εταιρικό προφίλ, φόρμα, επικοινωνίας.
...περισσότερα
Δυναμική ιστοσελίδα συνδεδεμένη με βάσεις δεδομένων, ανανέωση με περιβάλλον διαχείρησης.

...περισσότερα

Ηλεκτρονικό κατάστημα για την εύκολη και ασφαλή πώληση των προϊόντων της εταιρίας σας μέσω διαδικτύου.
...περισσότερα
Δυναμική παρουσίαση της εταιρίας σας με
e-shop, control panel, σύστημα διαχείρησης περιεχομένου.
...περισσότεραΠαρακαλούμε διαβάστε τους παρακάτω όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.
(http://www.exist.gr)

 

Η παρούσα ιστοσελίδα ανήκει στην exist η οποία και την διαχειρίζεται. Σε καμία περίπτωση και σε καμία μορφή δεν μπορεί να αντιγραφεί, αναπαραχθεί, επανατυπωθεί, μεταφορτωθεί, μεταφερθεί ή διανεμηθεί οποιοδήποτε περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση των ιδιοκτητών της, και μόνο, με την προϋπόθεση ότι θα διατηρηθούν όλες οι παραπομπές στην παρούσα ιστοσελίδα.

Τροποποίηση των περιεχομένων ή χρήση τους για οποιοδήποτε άλλο σκοπό είναι παραβίαση των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας της exist.

Στην περίπτωση που θελήσετε να αναπαράγετε με οποιονδήποτε μέσο ολόκληρο ή μέρος του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας θα πρέπει εκ των προτέρων να έχετε την έγγραφη συγkατάθεση των ιδιοκτητών της ή σε άλλη περίπτωση να επισυνάψετε το λογότυπο ή την ηλεκτρονική διεύθυνση της exist.

 

Επίσης, δεν μπορεί η exist να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιασδήποτε μορφής δυσλειτουργίας του υπολογιστή σας ή της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο κατά το διάστημα της επίσκεψής σας στον παρούσα ιστοσελίδα. Σε καμία περίπτωση η exist δεν έχει υπαιτιότητα για οποιανδήποτε δική σας ενέργεια όσον αφορά την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα της.

Η exist μπορεί να αναπροσαρμόσει τα κείμενα, τις εικόνες της παρούσας ιστοσελίδας καθώς και κάθε υπηρεσία ή εμπορική προσφορά, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Για όλες τις παρανοήσεις ή διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν από την ερμηνεία των παραπάνω όρων, αλλά και από την χρήση ή οποιαδήποτε ενέργεια σχετική με την παρούσα ιστοσελίδα καθώς και για οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες που βρίσκονται κάτω από την ιδιοκτησία της exist, θα χαιρόμασταν να επικοινωνήσετε μαζί μας.

exist.gr © 2006 . Όροι χρήσης